На Кіровоградщині виникло 3 пожежі різного характеру

Жовтень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

13 жовтня о 18:08 бійці 34-ї ДПРЧ смт Смоліно залучались на гасіння 1,5 га пожнивних залишків кукурудзи на полі поблизу с. Дорофіївка Маловисківського району.

О 20:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Гастелло обласного центру. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 9 м3 дров та 1 м2 речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння. О 20:56 пожежу було локалізовано та о 21:18 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

О 22:07 стало відомо про займання 6 т сіна врожаю 2020 року на відкритій території біля приватного домоволодіння по вул. Миру с. Березівка Олександрійського району, яке о 23:44 було ліквідовано спільними зусиллями рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрія та місцевої пожежної команди с. Протопопівка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool