На Кіровоградщині виникло 3 пожежі, на одній із яких загинула жінка

Листопад 30, 2020 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

29 листопада о 16:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Висоцького м. Світловодськ

Після прибуття на місце виклику, було встановлено, що горить 3 м2 домашніх речей та меблів у господарчій будівлі на території приватного домоволодіння. О 16:55 вогнеборці локалізували та о 17:58 ліквідували пожежу. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ.

О 18:44 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на території приватного домоволодіння по вул. Холодноярська обласного центру. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 27 м2 домашніх речей та перекриття даху будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблої жінки 1970 р.н. О 19:48 займання було локалізовано та о 20:56 – ліквідовано силами бійців 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

О 22:13 надійшло повідомлення про займання по вул. Кишинівська м. Кропивницький. Там загорілось 5 м2 домашніх речей та 10 м2 перекриття господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 22:36 загоряння було локалізовано та о 22:55 – ліквідовано кропивницькими вогнеборцями.

В усіх випадках, крім випадку по вул. Холодноярській обласного центру, травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool