На Кіровоградщині виникло 2 займання у житловому секторі

Жовтень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 2 пожежі на території приватного житлового сектору.

Так, 5 жовтня о 21:03 виникла пожежа 8 м2 господарчої споруди та 4 м2 старих домашніх речей в ній на території приватного домоволодіння по вул. Пребережній с. Карлівка Кропивницького району, яку о 21:53 ліквідували рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.
            Вже 6 жовтня о 00:13 стало відомо про займання по вул. Бобринського смт Капітанівка Новомиргородського району. Там загорілось 60 м2 перекриття господарчої споруди та 200 кг соломи в ній на території приватного домоволодіння. О 01:10 пожежу було локалізовано та о 05:46 – ліквідовано силами вогнеборців 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool