На Кіровоградщині виникло 15 пожеж

Серпень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 411 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 15 займань у житловому секторі та за його межами, з них 13 пожеж сухої рослинності.

Так, по два рази виїздили на гасіння займання сухої рослинності та сміття бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (пров. Громадянський, вул. Байкальська), 25 ДПРЧ м.Новомиргород (біля с. Андріївка та Кам’янка) та 26 ДПРЧ м. Благовіщенське (за межами міста, біля с. Йосипівка). Тричі на гасіння пожеж сухої трави залучались бійці 24 ДПРЧ м. Бобринець (біля сіл Коржеве, Буховецьке, Миколо-Бабанка Бобринецького району).

Подібні займання довелось приборкувати вогнеборцям 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ, 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка, 34-ї ДПРЧ смт Смоліне Маловисківського району та 27-ї ДПРЧ смт Новгородка.

Крім того, 25 серпня о 07:25 виникла пожежа 12 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Інгулецькій с. Богданівка Петрівського району. Пожежу було локалізовано о 07:56 та о 08:22 – ліквідовано силами особового складу 32-ї ДПРЧ смт Петрове та місцевої пожежної охорони с. Луганка.

О 13:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 2 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Верболозівській м. Олександрія. Вогнеборці 2-го ДПРЗ о 13:50 локалізували та о 14:00 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool