На Кіровоградщині виникло 14 пожеж

Серпень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 446 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 14 разів гасили займання різного характеру.

Так, 7 випадків пожеж сміття та сухої рослинності приборкали бійці ДСНС Кіровоградщини на відкритих територіях у Маловисківському, Благовіщенському, Новомиргородському районах, містах Кропивницький, Мала Виска, Олександрія та Новоукраїнка.

Крім того, 26 серпня виникло 5 займань будівель різного призначення. У смт Петрове о 12:15 виникла пожежа 35 м2 покрівлі житлового будинку. Рятувальниками 32-ї ДПРЧ смт Петрове о 12:45 пожежу було локалізовано та о 13:37 ліквідовано.

У Кропивницькому рятувальники 1-го ДПРЗ приборкали 2 пожежі господарчих будівель в обласному центрі: о 15:13 зайнялись речі домашнього вжитку в металевій споруді та трава довкола неї по вул. Дунайська. Пожежу було ліквідовано протягом 10 хвилин. О 20:50 виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди по вул. Соборна. Бійці 1-го ДПРЗ о 21:08 ліквідували займання.

У с. Тишківка Добровеличківського району о 18:39 виникло займання 7 м2 домашніх речей у господарчій споруді. Вогнеборці 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка спільно з МПК с. Тишківка о 19:20 приборкали пожежу.
Одночасно загорілась господарча споруда у м. Мала Виска. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події площа займання складала 40 м2. Бійці 23-ї ДПРЧ о 21:20 ліквідували пожежу.

Також протягом доби на Кіровоградщині горіли 4 автівки. У смт Завалля Гайворонського району о 08:05 загорівся моторний відсік автомобіля «Opel Kadett». Вогнеборці 21-ї ДПРЧ м. Гайворон та МПК смт Завалля протягом кількох хвилин загасили вогонь.
Вже 27 серпня о 03:08 в Олександрії виникла пожежа трьох вантажних автомобілів «RENAUT MAGNUM» на території приватного домоволодіння. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія о 03:21 локалізували та о 04:21 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool