На Кіровоградщині виникло 13 пожеж різного характеру

Серпень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області спільно з місцевими пожежними командами загасили 13 займань у житловому секторі та на відкритих територіях.

Так, чотири рази гасили займання трави на відкритих територіях бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (у селі Зоря, селищі Гірничому та в районі вулиць Желябова і Овражної в обласному центрі).

Двічі на гасіння пожеж сухої трави залучались бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія: у селі Нова Прага (ліквідовано спільно з МПК с. Нова Прага) та у селі Морозівка. Також двічі виїздили на гасіння пожеж трави рятувальники 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське: у селі Данилова Балка (ліквідовано спільно з МПК с. Данилова Балка) та у селі Великодрюкове. Подібні займання довелось приборкувати вогнеборцям 20-ї ДПРЧ м. Долинська, 21-ї ДПРЧ м. Гайворон та 22-ї ДПРЧ смт Устинівка.

Вже 24 серпня о 02:40 виникла пожежа 20 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул.. Лесі Українки м. Знам’янка. Вогнеборці 18-ї ДПРЧ о 03:40 локалізували та о 06:36 ліквідували пожежу. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 03:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вантажних автомобілів «Mercedes ATEGO” та «MAN» на автодорозі Київ-Одеса біля с. Новоселиця Благовіщенського району. На гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та вогнеборці МПК с. Данилова Балка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool