На Кіровоградщині виникло 12 пожеж

Серпень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 401 | Коментарі: 0

Бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали 2 займання у багатоповерхівках обласного центру. 27 серпня 06:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення у підвальному приміщенні 5-поверхового житлового будинку по вул. Шевченка.

Як з’ясувалось на місці події, горіло 1 м2 сміття. Друга пожежа сталась о 17:10 по вул. Васнецова, де виникло займання 3 м дротів в електрощитовій та 3-х електролічильників на 1-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Обидві пожежі бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували протягом кількох хвилин.

Крім того, рятувальники Кіровоградщини ліквідували 10 пожеж рослинності на відкритих територіях загальною площею близько 2,2 га в Олександрійському, Маловисківському, Новгородківському, Новоукраїнському (вул. Чайковського райцентру), Гайворонському районах та у м. Кропивницький.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool