На Кіровоградщині виникло 11 пожеж (ФОТО)

Травень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

Інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 11-12 травня

На Кіровоградщині виникло 11 пожеж

На Кіровоградщині виникло 11 пожеж


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області ліквідували 11 пожеж, з них 5 займань сміття та трави – на відкритій території екосистеми області, а саме:

м. Кропивницький, вул. Тульська; Кропивницький район, Великосеверинівська СТГ, с. Підгайці; Новоукраїнський район: Маловисківська МТГ, м. Мала Виска; Мар’янівська СТГ, с. Велика Виска; м. Олександрія; м. Гайворон.

Крім того, від вогню зазнали збитків три приватні домоволодіння: м. Кропивницький, пров. Халтуріна – горіли меблі, інші речі домашнього вжитку та обшивка стін у приватному житловому будинку. У смт Олександрівці по вул. Калініна та у с. Дівоче Поле Олександрійського району вогнеборці приборкали займання господарчих будівель на територіях приватних домоволодінь.

У м. Олександрія сталось займання дерев’яної рами вікна на технічному поверсі 9-поверхівки по просп. Соборний, яке оперативно приборкали бійці місцевого підрозділу.

А біля с. Червона Кам’янка Попельнастівської СТГ Олександрійського району ліквідовано пожежу автомобіля ВАЗ-2101.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool