На Кіровоградщині вилучили зі снігових пасток 284 транспортні засоби

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Протягом 17, 18 січня на території Кіровоградської області спостерігалося погіршення погодних умов у вигляді снігу та сильного снігу, пориви вітру. Товщина снігового покрову складає до 24 см.

Станом на 22 січня для ліквідації наслідків негоди підрозділи Управління ДСНС в області залучались 167 разів, з них: 143 рази на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг – вилучено 284 одиниці техніки (46 вантажних автомобілів, 4 автобуси, 33 карети швидкої медичної допомоги та 201 легковий автомобіль), у яких перебувала 351 особа.

Також рятувальники допомагали у транспортуванні хворих та породіль, перевезенні водіїв та пасажирів до населених пунктів, залучалися для розчищення доріг від снігу в м. Кіровограді та м. Олександрії та для надання допомоги по запуску двигуна автомобіля.
На даний час на дорогах області працює 113 од. техніки ДП «Кіровоградський облавтодор» та 26 од. техніки місцевих комунальних служб.
Системи життєзабезпечення працюють у звичайному режимі.
Забезпечено щогодинний моніторинг погодних умов та негайне реагування на надзвичайні події, що виникають.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool