На Кіровоградщині вилучили у домоволодіннях місцевих жителів коноплю

Жовтень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Запаси нарковмісних рослин працівники поліції виявили під час обшуків у двох мешканців у місті Олександрія. За вчинене особам загрожує покарання до 3 років обмеження волі.

«Дільничні офіцери поліції отримали інформацію про те, що місцеві жителі у сусідніх мікрорайонах міста займаються вирощуванням коноплі. Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та у подальшому отримано дозвіл суду на проведення обшуку. У результаті в обох обійстях поліцейські виявили вже зібраний «наркоурожай» у значній кількості», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статі передбачено покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.

Вилучені наркотичні речовини направлено на експертизу. За отриманими висновками фахівців буде остаточно кваліфіковано дії осіб.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool