На Кіровоградщині викривають «любителів» наркотичних засобів

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області минулих вихідних викрили двох жителів різних районів у зберіганні чималої кількості наркотичних засобів. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Так, у ході відпрацювання території обласного центру біля одного із будинків правоохоронці затримали раніше судимого 23-річного жителя Добровеличківського району, у якого виявили пакет з коноплею вагою близько 1 кілограма, яку було розфасовано у майже 20 менших прозорих пакетів. Наркотичний засіб вилучили та направили на дослідження.
Працівники міліції з’ясували, що на обліках підозрюваний не перебуває, працює на одному із підприємств Кіровограда. За словами чоловіка, зілля він зберігав для власного вживання, хоча це пояснення і викликає великі сумніви.
А наступного дня вже у Маловисківському районі під час проведення огляду домоволодіння 32-річного раніше судимого жителя районного центру правоохоронці виявили та вилучили понад кілограм макової соломки. Зловмисник так само запевняв оперативників, що зберігав наркотичний засіб з метою особистого вживання.
Наразі вирішується питання про порушення за цими фактами кримінальних справ, перевірка триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool