На Кіровоградщині викрили зловмисників у крадіжці металевих кришок люків

Квітень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

В одному з районів міста Олександрія чоловіки викрали кришки люків оглядових колодязів, які належать комунальному підприємству. Тепер злодіям доведеться відповідати за бажання «підзаробити» грошей у незаконний спосіб.

«Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції наприкінці березня. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
У результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє раніше судимих мешканців міста, 38 та 29 років. Своїми діями чоловіки не лише завдали збитків власнику майна, а й наражали на небезпеку місцевих жителів, що могли травмуватися, чи просто впасти у ями, особливо у темну пору доби», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Нині розслідування триває. Чоловіків перевіряють на можливу причетність до подібних злочинів. Їм загрожує кримінальна відповідальність.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool