На Кіровоградщині викрили у вчиненні крадіжок двох зловмисників, один із яких неповнолітній

Січень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Ними виявилися юнаки, віком 17 та 18 років. Старший з хлопців раніше уже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. За скоєне особам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції звернувся житель району про те, що з приміщення його нежилого будинку було викрадено вироби з металу.

Минулого тижня надійшло повідомлення про те, що з іншого будинку в районі, де проводилися ремонтні роботи та ніхто не проживав, також невідомі здійснили крадіжку металу, болгарки, 2 мобільних телефонів та іншого майна.

«У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями встановлено особи зловмисників. Частину викраденого поліцейські вилучили та повернули власникам, а решту спільники встигли продати, кошти витратили на власні потреби», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Юнакам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool