На Кіровоградщині викрили серійних злодіїв

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

У Голованівському районі місцевий житель разом з двома неповнолітніми обкрадали мешканців одного із сіл району. За вчинене зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

До Голованівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку велосипеда та електродвигуна з нежилого домоволодіння звернулась 38-річна жителька населеного пункту.
Міліціонери встановили особи зловмисників. Ними виявилися 19-річний непрацюючий раніше судимий юнак та двоє 15-річних місцевих жителів. Викрадене майно було вилучено правоохоронцями та повернуто власниці.
- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», - розповідає начальник Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Головань. – Крім того, у ході розслідування встановлено, що дані особи причетні ще до низки крадіжок майна у односельчан – зокрема, виробів з алюмінію, металу та запчастин до транспортних засобів.
Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, а 19-річному раніше судимому юнакові за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність – до семи років ув’язнення. Тривають слідчі дії.

За матеріалами Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool