На Кіровоградщині викрили неповнолітнього у крадіжці

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Поліцейські зупинили транспортний засіб, у якому хлопець перевозив металеві труби. За попередніми даними, майно було викрадено з території агропромислового комплексу.

Під час патрулювання одного з населених пунктів Голованівського району поліцейські помітили підозрілий автомобіль. За кермом авто перебував 16-річний житель іншого села. 

Зупинивши транспортний засіб, поліцейські виявили у салоні три труби довжиною понад півтора метри кожна.

Попередньо працівники поліції встановили, що юнак викрав вироби з металу, аби продати їх та заробити кошти на власні потреби.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У даний час вирішується питання про повідомлення особі підозри. За скоєне хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 років.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool