На Кіровоградщині викрили крадія металу

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Зловмисник вирішив збагатитися за чужий рахунок, викравши з території домоволодіння в одному з сіл Олександрійського району частину металевого паркану.

«У скоєнні злочину поліцейські викрили 22-річного раніше судимого за крадіжки місцевого мешканця, який вночі демонтував дві секції огорожі та в подальшому продав їх, а отримані гроші витратив на власні потреби. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникові», - повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 3 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool