На Кіровоградщині викрили чоловіка у вчиненні чотирьох кримінальних правопорушень

Грудень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

23-річний житель Добровеличківського району вчинив 3 незаконні заволодіння транспортними засобами та крадіжку. Чоловікові загрожує до 8 років перебування за ґратами.

Пригода сталася кілька місяців тому у Онуфріївці. Вранці 55-річний місцевий житель побачив, що з території його домоволодіння зник мікроавтобус «Citroen» та два скутери – моделі «Viper» та «Racer». Чоловік відразу звернувся за допомогою до поліції.

«Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці знайшли автомагнітолу з викраденого мікроавтобуса потерпілого, яка була схована у кущах неподалік його двору, - розповідає начальник Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Віталій Кравцов. – Невдовзі, в результаті проведення оперативно-розшукових заходів, поліцейські знайшли один із скутерів пенсіонера. Транспортний засіб знаходився у будиночку на сусідній вулиці, який винаймав немісцевий робітник конюшні. Самого ж молодика ні у помешканні, ні за місцем роботи не було»

Дізнавшись, де правоохоронці знайшли скутер, потерпілий згадав, що нещодавно цей чоловік цікавився саме цим транспортним засобом та виявив бажання придбати його.

Працівники поліції продовжили розслідування, в ході якого з’ясували місцезнаходження викраденого мікроавтобуса, який підозрюваний віддав знайомому, що проживає в іншому районі області, в якості застави за позичені гроші. Також встановили, що другий скутер зловмисник продав своєму родичу з іншої області. Невдовзі поліцейським вдалося вийти і на слід підозрюваного, який, зрозумівши, що його розшукують, змінював місце проживання та роботи. Його затримали у Новоукраїнському районі Кіровоградщини, де він також працював на конюшні.

Наразі, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка». За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років

До речі, молодик вже має судимості за схожі злочини.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool