На Кіровоградщині викрили черговий «конверт-центр»

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

Слідчим та оперативним управліннями фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Кіровоградській області в ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах

задокументовано протиправну діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру», який діяв на території м.Дніпропетровська і м.Києва. Послугами даного «конвертаційного центру» користувались підприємства реального сектору економіки України, що надало їм можливість не сплачувати до бюджету суми податків в особливо великих розмірах.
На даний час з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення і відшукання знарядь кримінального правопорушення в м.Дніпропетровську та м.Києві в офісних приміщеннях «конвертаційного центру» та за місцем проживання осіб причетних до скоєння злочинів, на підставі ухвал слідчого-судді проводяться обшуки.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool