На Кіровоградщині викрили банду крадіїв

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Ними виявилися мешканці Олександрійського району, один із яких неповнолітній. За вчинене зловмисникам може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі.

8 грудня до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з селищ невідомі особи здійснили крадіжку з місцевого магазину.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що до приміщення крамниці злодії потрапили, пошкодивши віконне скло, і викрали алкогольні напої, цигарки, продукти харчування, кондитерські вироби, дитячі та новорічні іграшки, крани для води і навіть білизну.

«Працівники районної поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє жителів села, 17, 21 та 29 років. Викрадені товари злодії віднесли до власного домоволодіння. У ході подальших оперативно-розшукових заходів було встановлено, що громадяни причетні до ряду аналогічних крадіжок у цьому ж населеному пункті.

Крім того, вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності за ст. 304 ККУ двох чоловіків за втягнення неповнолітнього юнака в злочинну діяльність», - повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool