На Кіровоградщині викрили 38-річного чоловіка, який мав наміри продати вогнепальну зброю

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 567 | Коментарі: 0

Працівниками управління карного розшуку поліції області, Служби безпеки України в області та Знам’янського відділення поліції проведено обшук в автомобілі підозрюваного.

В результаті під водійським сидінням було виявлено шкіряну кобуру з предметом, схожим на пістолет Макарова, обладнаний кріпленням для глушника, два магазини до нього, споряджені набоями калібру 9 мм.

«Оперативну інформацію про те, що мешканець Знам’янського району шукає «покупців» на вогнепальну зброю, правоохоронці отримали на початку тижня.

Реалізувати задум чоловіку завадили. «Шевроле» підозрюваного було зупинено на одній із вулиць міста Знам’янка. Заборонені предмети з транспортного засобу вилучено та направлено для проведення експертиз», - розповів начальник управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Олександр Кодак.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами
управління карного розшуку
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool