На Кіровоградщині викрали міндобрива на загальну суму близько 120 тисяч гривень

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Трьом жителям Олександрівського району повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

За попередніми даними, зловмисники, розпилявши навісні замки, протягом двох днів вночі проникали на територію одного зі складів сільськогосподарського підприємства та викрадали коробки з міндобривами. Здобич складали біля двору одного з підозрюваних з намірами потім продати.

Коли 30-річний господар обійстя дізнався, що директор підприємства виявив зникнення майна та звернувся до поліції, злякався і, не попередивши спільників, вивіз добрива за межі села та залишив там. Однак уникнути відповідальності за вчинок їм так і не вдалося.
«Провівши низку оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили особи підозрюваних у вчиненні злочину, - розповідає т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП Роман Деречин. – Ними виявилися троє місцевих жителів, 37, 30 та 26 років. Найстарший з яких вже має судимість за крадіжки. Частину викраденого майна правоохоронці знайшли та повернули власнику».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool