На Кіровоградщині вихованців дитячого садочка запросили у безпечну мандрівку

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Як відомо, батьки та вчителі несуть велику відповідальність – зберегти життя та здоров’я дітей. Осторонь цієї проблеми ніколи не залишаються рятувальники

Виховні та пізнавальні заходи, що організовують працівники пожежно-рятувальної служби, спрямовані навчити дітей діям у екстремальних ситуаціях. 28 липня рятувальники провели гру-змагання «Безпечна мандрівка» для вихованців дитячого садочка «Джерельце», що у м.Світловодську Кіровоградської області.

Найпростішим правилам безпеки потрібно навчати вже з наймолодшого віку, тож гості дитсадка переконалися, що діти вже знають досить багато про небезпеку дитячої допитливості до сірників та інших подібних предметів.

Розпочався захід з загадок на тематику безпеки життя, і діти з легкістю розгадували кожен віршований рядок про вогонь та електроприлади. А ще одна зупинка викликала справжній шквал емоцій – діти побачили як рятувальники подають воду та самі «допомагали» долати умовну пожежу. Цікавою була зупинка «Чарівна скринька» - хлопчики та дівчатка розрізняли чи безпечними для малечі є ніж або запальничка та розповідали чому такі предмети ще зарано брати до рук. Було під час мандрівки і багато рухливих ігор, тому дітям не довелося нудьгувати.

Також усі бажаючі навчилися одягати протигаз та вже самостійно змогли розповісти, що він захищає від задимлення.
Хоча дух змагання був пристуній впродовж усієї гри, але незадоволених від «Безпечної мандрівки» не лишилося. Діти отримали листівки, розроблені спеціально для найменших, тому читаючи їх разом з батьками можна ще раз пригадати усе, чому навчили рятувальники.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool