На Кіровоградщині відзначили переможців творчого конкурсу

Червень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Урочистості відбулися наприкінці минулого тижня у Світловодській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів №1.

Начальник міського відділу міліції Дмитро Ткачонок разом з підлеглими в урочистій обстановці вручив дипломи та призи авторам кращих малюнків на міліцейську тематику, ще троє учасників отримали заохочувальні призи і грамоти.
Загалом для участі у конкурсі, який організували працівники міліції для дітей, було направлено більше 60 робіт. Учні різних вікових категорій: від початкових і до випускних класів за допомогою олівців та фарб втілили своє бачення відповідальної і важливої професії правоохоронця.
Перше місце у творчому конкурсі дитячого малюнка «Міліція очима дітей» здобула Заволока Аліна, друге і третє місця розділили між собою Бойчук Ярослав та Колпакова Лада. Начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок вручив переможцям дипломи та сучасні мобільні телефони. Заохочувальні призи – грамоти та аудіоплеєри – отримали ще троє авторів малюнків.
– Ми разом з педагогічним колективом досить серйозно підійшли до того, аби визначити переможців, і це було дуже непросто, – розповідає очільник міськвідділу міліції. – Тож, крім трьох призових місць, було вирішено вручити призи ще трьом учасникам. Упевнені, що діти, які сьогодні продемонстрували нам своє бачення непростої міліцейської служби, і самі обов’язково виростуть законослухняними громадянами. Можливо дехто з них через кілька років також вирішить служити своєму народу та державі. А поки нехай старанно вчаться, ростуть здоровими та щасливими, – зауважив Дмитро Георгійович.
Наприкінці зустрічі Дмитро Ткачонок побажав дітям гарного відпочинку на канікулах та сфотографувався з ними на згадку.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool