На Кіровоградщині відпрацювали житловий сектор в селі Созонівка

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області відпрацювали житловий сектор в с. Созонівка Кіровоградського району з метою пропаганди безпечної життєдіяльності у повсякденному житті.

Особливу увагу під час бесід з громадянами рятувальники зосередили на питанні пожежної безпеки у побуті в зимовий період, зокрема – нагадали правила користування обігрівальними приладами, порадили тримати під контролем пічне опалення, дотримуватись техніки безпеки при експлуатації газових приладів та іншої побутової техніки.

Крім того, фахівці Служби порятунку застерегли громадян щодо перевантаження електромережі, використання несправних, саморобних чи пошкоджених приладів, нагадували, що не можна залишати без нагляду ввімкненою електропобутову техніку, у тому числі – новорічну ілюмінацію, що може призвести до пожеж.

Оскільки тривають шкільні канікули, рятувальники невпинно закликають батьків пильно стежити за тим, де та як проводять дозвілля їхні діти, постійно пояснювати правила поведінки, особливо щодо заборони виходу на тонкий лід тощо.
На завершення розмови рятувальники роздали громадянам застережні листівки, в яких стисло викладені правила поведінки в зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool