На Кіровоградщині відпрацювали житловий сектор міст Світловодськ та Новоукраїнка

Жовтень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

4 жовтня фахівці районних підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора міст Світловодськ та Новоукраїнка, під час якого переконували громадян у необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті під час осінньо-зимового періоду, зокрема дотримання правил експлуатації побутового газового обладнання, електрообігрівачів та пічного опалення.

Дані свідчать, що серед чинників, які призводять до виникнення пожеж і загибелі людей від них, переважає незнання та невиконання громадянами вимог пожежної безпеки у себе вдома. Особливо часто лихо трапляється з людьми похилого віку, інвалідами, самотніми, а також у родинах, які опинились у складних життєвих обставинах. Тож під час профілактичної робти рятувальники приділили увагу згаданим категоріям населення у першу чергу.

Працівники Служби порятунку назвали основні недоліки влаштування та експлуатації систем та приладів опалення, які можуть спровокувати пожежі в оселях, адже до настання морозів ще можливо і необхідно привести все до ладу. Також наголошувалось, що не можна залишати без нагляду дітей, на необхідності тримати запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідати дітям про небезпеку, яку чекає у випадку непослуху. Жителі райцентрів мали нагоду поставити запитання фахівцям служби з надзвичайних ситуацій та отримати на них кваліфіковані відповіді. Під час профілактичних бесід співрозмовникам вручили застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool