На Кіровоградщині відпрацьовували житловий сектор села Високі Байраки (ФОТО)

Січень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

І тут існують свої небезпеки: як не стати жертвою гіпотермії, як не потрапити у крижані обійми, провалившись на тонкому льоду, як поводитись у заметіль і хуртовину. А ще потрібно постійно контролювати прилади опалення, слідкувати за їх справністю та вчасно усувати неполадки.

Щоб не допустити збільшення кількості загиблих, попередити надзвичайні події, що виникають в оселях жителів краю, працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо суворого дотримання правил безпеки у зимовий період.

11 січня працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками місцевого самоврядування відпрацьовували житловий сектор села Високі Байраки Кіровоградського району. За порадою працівників сільської ради учасники рейду відвідали будинки пенсіонерів і самотніх літніх людей, а також поспілкувались з мешканцями на вулицях села. У процесі спілкування громадянам ще раз нагадали правила пожежної безпеки, номери телефонів екстрених служб, роздали застерігаючі листівки та наголосили на небезпеці, яка загрожує у випадку порушення вимог безпеки.

Шановні жителі області! Нагадуємо, що дотримання правил пожежної безпеки є життєвою необхідністю. Красномовним підтвердженням тому є статистика У ДСНС в області, згідно з якою за кожним випадком загибелі стоїть необережне поводження з вогнем самих загиблих. Не наражайте себе на небезпеку – дотримуйтесь правил.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool