На Кіровоградщині відпрацьовували житловий сектор села Високі Байраки (ФОТО)

Січень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

І тут існують свої небезпеки: як не стати жертвою гіпотермії, як не потрапити у крижані обійми, провалившись на тонкому льоду, як поводитись у заметіль і хуртовину. А ще потрібно постійно контролювати прилади опалення, слідкувати за їх справністю та вчасно усувати неполадки.

Щоб не допустити збільшення кількості загиблих, попередити надзвичайні події, що виникають в оселях жителів краю, працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо суворого дотримання правил безпеки у зимовий період.

11 січня працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками місцевого самоврядування відпрацьовували житловий сектор села Високі Байраки Кіровоградського району. За порадою працівників сільської ради учасники рейду відвідали будинки пенсіонерів і самотніх літніх людей, а також поспілкувались з мешканцями на вулицях села. У процесі спілкування громадянам ще раз нагадали правила пожежної безпеки, номери телефонів екстрених служб, роздали застерігаючі листівки та наголосили на небезпеці, яка загрожує у випадку порушення вимог безпеки.

Шановні жителі області! Нагадуємо, що дотримання правил пожежної безпеки є життєвою необхідністю. Красномовним підтвердженням тому є статистика У ДСНС в області, згідно з якою за кожним випадком загибелі стоїть необережне поводження з вогнем самих загиблих. Не наражайте себе на небезпеку – дотримуйтесь правил.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool