На Кіровоградщині відновлено роботу стационарного посту ДПС

Червень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1989 | Коментарі: 3

З 1 червня на 243 км автодороги сполученням «Київ – Знам’янка » відновлено роботу двоповерхового стаціонарного посту ДПС ДАІ «Олександрівка». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

«Олександрівський» пост увійде в систему постового контролю в’їздів і виїздів з території у відповідності з перспективними планами керівництва обласної міліції.
Постовий контроль допоможе правоохоронцям не лише контролювати дотримання правил дорожнього руху водіями, але й знаходити транспортні засоби, які перебувають у розшуку, виконувати операції затримання злочинців, виявляти перевезення контрабандних вантажів, підакцизного товару, сприяти у виконанні міліцією інших оперативних завдань.
Відновлення роботи постів дорожньо-патрульної служби є реалізацією завдань МВС України щодо впровадження головної функції автоінспекції — надання допомоги учасникам дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool