На Кіровоградщині відкриють ще один «Бізнес -хаб» (ФОТО)

Лютий 12, 2023 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Вже незабаром у Знам'янці відкриють «Бізнес -Хаб»

Вже незабаром у Знам'янці відкриють «Бізнес -Хаб»

Вже незабаром у Знам'янці відкриють «Бізнес -Хаб»

Простір, який сприятиме розвитку соціального підприємництва, започаткуаанню власноі справи, навичкам фінансовоі грамотності, пошуку партнерів, проведенню тренінгів та консультацій для молоді, ВПО, діючих підприємців, для всіх відкритих до співпраці.

Для проведення заходів будуть залучені досвідчені фахівці-практики. Адже головною метою діяльності Хабу - це створення нових робочих місць, залучення інвестицій, що сприятиме економічному розвитку громади.

"Працевлаштування місцевого населення та вимушено-переміщених осіб та сплата податків є дуже важливими питаннями для громади сьогодні, як ніколи. Я особисто маю значний, практичний досвід в проєктній діяльності , а разом у співпраці з владою та громадськістю, то і результат має бути високим", - зазначила голова громадської організації "Стратегія майбутнього" Тетяна Котенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool