На Кіровоградщині відкриють ще 9 дитячих точок «Спільно»

Лютий 22, 2023 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Ще 9 дитячих точок «Спільно» відкриють у територіальних громадах Кіровоградської області.

Про це повідомила директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Чижевського Валентина Животовська у ході звіту голові обласної ради Сергію Шульзі.

Дозвільні простори запрацюють у центральних публічних бібліотеках.

«Наприкінці січня дитяча точка «Спільно» запрацювала у нашій бібліотеці. Відкриття ще дев‘ятьох ми готуємо у центральних бібліотеках громад, співпрацюючи з благодійним фондом «Безпечне місто» та UNICEF. Наразі облаштовуємо такі простори у Гайвороні та Голованівську», - уточнила директор обласної бібліотеки.

Дитячі точки «Спільно» також відкриють у Новомиргороді, Світловодську, Знам’янці, Долинській, Олександрівці, Приютівці й Онуфріївці.

«Обласна бібліотека Чижевського є методичним центром для публічних бібліотек у громадах, тому ми координуємо створення дозвільних просторів від UNICEF. Відкриття перших точок плануємо на березень», - уточнила Валентина Животовська.

Як уже зазначалося, Кіровоградський обласний академічний театр ляльок в рамках роботи дитячих точок «Спільно» від UNICEF показує вистави й влаштовує розважальні заходи для відвідувачів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool