На Кіровоградщині відкрили стадіон зі штучним покриттям (ФОТО)

Травень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті стадіону зі штучним покриттям, збудованому у Знам'янському районі при Дмитрівській ЗОШ № 2 ім. Т.Г.Шевченка.

Новий майданчик у Дмитрівці – це поле для мініфутболу із сучасним штучним покриттям, розміром 22 х 42 м з трибунами на 168 місць та освітленням. Роботи з реконструкції виконано за рахунок коштів Дмитрівської сільської ради. Вартість робіт за проектом становить 1 мільйон 478 тисяч гривень. За словами Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль місцева влада не економила, адже сьогодні у селі ростуть

135 дітей дошкільного віку та 358 школярів, діють спортивні секції з футболу, волейболу, настільного тенісу.
Вітаючи жителів Дмитрівки із подією, Сергій Кузьменко високо оцінив діяльність місцевої влади, адже сільрада не лише розуміє потреби жителів, а й знаходить можливості аби їх задовольнити. Підтримуючи такі ініціативи, він передав два комплекти м'ячів капітанам футбольних команд.

- Минулого року ми відкрили 22 спортивних майданчика, і сьогодні бачимо, що юні спортсмени, що проживають в селах можуть мати не гірші умови, а ніж створюються в містах області. Цей спортивний майданчик є частиною великої програми "Здоров'я наших дітей", адже здоров'я – це спорт, це якісне харчування в школах, та гарні умови для лікування, - наголосив Сергій Кузьменко.

По завершенні урочистостей новий стадіон випробували місцеві футболісти.

На Кіровоградщині відкрили стадіон зі штучним покриттям (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool