На Кіровоградщині відкрили стадіон зі штучним покриттям (ФОТО)

Травень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті стадіону зі штучним покриттям, збудованому у Знам'янському районі при Дмитрівській ЗОШ № 2 ім. Т.Г.Шевченка.

Новий майданчик у Дмитрівці – це поле для мініфутболу із сучасним штучним покриттям, розміром 22 х 42 м з трибунами на 168 місць та освітленням. Роботи з реконструкції виконано за рахунок коштів Дмитрівської сільської ради. Вартість робіт за проектом становить 1 мільйон 478 тисяч гривень. За словами Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль місцева влада не економила, адже сьогодні у селі ростуть

135 дітей дошкільного віку та 358 школярів, діють спортивні секції з футболу, волейболу, настільного тенісу.
Вітаючи жителів Дмитрівки із подією, Сергій Кузьменко високо оцінив діяльність місцевої влади, адже сільрада не лише розуміє потреби жителів, а й знаходить можливості аби їх задовольнити. Підтримуючи такі ініціативи, він передав два комплекти м'ячів капітанам футбольних команд.

- Минулого року ми відкрили 22 спортивних майданчика, і сьогодні бачимо, що юні спортсмени, що проживають в селах можуть мати не гірші умови, а ніж створюються в містах області. Цей спортивний майданчик є частиною великої програми "Здоров'я наших дітей", адже здоров'я – це спорт, це якісне харчування в школах, та гарні умови для лікування, - наголосив Сергій Кузьменко.

По завершенні урочистостей новий стадіон випробували місцеві футболісти.

На Кіровоградщині відкрили стадіон зі штучним покриттям (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool