На Кіровоградщині відкрили ще три класи безпеки (ФОТО)

Березень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Цього тижня ще три громади Кіровоградської області створили осередки безпеки для підростаючого покоління.

На Кіровоградщині відкрили ще три класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрили ще три класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрили ще три класи безпеки (ФОТО)


У с. Грузьке Катеринівської громади відбулося відкриття Класу безпеки у місцевій школі. На урочисту для громади подію запросили працівників Служби порятунку, яким надали почесне право провести перший урок у новому класі. Під час заняття дітям нагадали правила пожежної безпеки, порядок експлуатації генераторів на період відключення електроенергії, норми влаштування пічного опалення. А потім перейшли до безпекових питань воєнного часу. Розповіли про вибухонебезпечні предмети та довели чіткий алгоритм дій у разі їх знаходження.

Вже сьогодні Клас безпеки вперше відкрив свої двері для учнів Кропивницького вищого професійного училища. Там програма заходу була розрахована на більш свідому та обізнану аудиторію. Під час уроку слухачі дізналися чимало нового у сфері безпеки: зокрема, навчилися з’єднувати пожежний рукав, ознайомилися з приладами хімічної розвідки та дозиметричного контролю, пробували вправлятися з рятувальною мотузкою та засвоювали прийоми надання долікарської допомоги постраждалим.

А ще цього дня надзвичайники завітали на відкриття Класу безпеки до Олександрійського професійного ліцею. Навчання основам безпеки відбулося за інтенсивною програмою, адже хотілося охопити якомога більше питань. Тож, під час заняття вивчали правила пожежної та мінної безпеки, методи надання першої невідкладної допомоги при травмах та інших ураженнях, а також інші питання безпеки у період воєнного стану.

Найбільше емоцій в усіх учасників заходів викликали конкурси бойовок, де кожен міг відчути себе справжнім рятувальником, а вправи на психологічне розвантаження додали нотки позитиву.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool