На Кіровоградщині відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

16 травня на Кіровоградщині відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних. П’ятнадцять кращих шкільних команд гостинно приймав комунальний заклад «НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа №3».

Варто зазначити, що цей етап фестивалю дасть чотирьом кращим командам путівку на обласні змагання юних пожежних.

Тож усі готувались дуже ретельно. Члени журі відзначили безумовний ріст художнього наповнення, творчого втілення та глибину знань конкурсантів з тематики безпеки життєдіяльності. Перший конкурс – «Домашнє завдання» – вимагав від учасників згуртованості та гарної підготовки, адже хлопці та дівчата повинні були не лише продемонструвати зі сцени свій талант, а також переконати глядачів поводитись так, аби не допустити пожежі, отруєння грибами, не чіпати вибухонебезпечні предмети, уникнути ураження блискавкою, безпечно провести канікули. 

За умовами «Медичного» конкурсу юні рятувальники, традиційно, відповідали на 10 теоретичних питань з домедичної підготовки та демонстрували вміння накладати шини, пов’язки, зупиняти кровотечі, робити непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легень.

За кількістю балів, отриманих командами у двох конкурсах, журі визначило переможців:
I-ше місце виборола команда «Viva Viktoria» м. Долинська;
II-ге місце посіли юні пожежні групи «Фенікс» м. Бобринець;
III-тє місце дісталось «Фіксикам-рятувальникам» м. Олександрія;
IV-те місце у команди «Гарячі серця» смт Онуфріївка.

Невдовзі переможці обох зональних етапів фестивалю Дружин юних пожежних зустрінуться на обласній сцені, однак й інші команди не можна вважати переможеними, оскільки головний приз у цьому фестивалі – знання правил безпеки, а отже збережене життя та здоров’я юних громадян.

Прес-служба У ДСНС в області

16 травня на Кіровоградщині відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних. П’ятнадцять кращих шкільних команд гостинно приймав комунальний заклад «НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа №3».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool