На Кіровоградщині відбувся ярмарок проектів (ФОТО)

Квітень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

31 березня 2016 року відбувся обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів», організований Радою євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Захід відбувся у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, Кіровоградського Центру європейської інформації, управління освіти Кіровоградської міської ради.

Перед присутніми виступили директор Кіровоградського ОЦДЮТ – Суркова Г.П., яка узагальнила результативність роботи Ради євроклубів області, що залучає все більше молоді регіону до своєї роботи. Заступник голови Кіровоградської обласної ради Степура І.С. наголосив на важливості долучення молоді до активної громадянської позиції щодо розбудови європейського майбутнього Кіровоградщини. Голова Ради євроклубів Кіровоградщини Арутюнян О.С. розповіла про проекти, над якими успішно працюють євроклуби та значення діяльності євроклубівців у житті місцевої громади. Начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА Останній В.М. наголосив на важливість активної участі молоді євроклубів у молодіжній політиці регіону, а головний спеціаліст управління освіти Кіровоградської міської ради Журавльова О.В. підкреслила актуальність використання проектної діяльності у роботі з молоддю.

Під час проведення "Ярмарку проектів" євроклубівці ділились досвідом щодо роботи над проектами, а керівники методичного об’єднання керівників євроклубів мали можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом своє діяльності та прийняти активну участь у плануванні подальшої активної роботи Ради євроклубів Кіровоградщини. Корисним також було спілкування під час проведення круглого столу. Усі учасники мали можливість обговорити тему «Проектна діяльність як основа громадянської активності євроклубів Кіровоградщини», кращі практики та напрацювати рекомендації щодо їх реалізації.

Робота учасників «Ярмарку проектів» була насиченою, цікавою і направлена на налагодження тісної співпраці між євроклубами, грoмадськими організаціями, органами влади, волонтерами Корпусу Миру США в Україні.

Олена Арутюнян

Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості

На Кіровоградщині відбувся ярмарок проектів , директор Кіровоградського ОЦДЮТ – Суркова Г.П


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool