На Кіровоградщині відбувся театральний фестиваль «Вересневі самоцвіти»

Вересень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

27 вересня, на Хуторі Надія відбулось свято у рамках театрального фестивалю "Вересневі самоцвіти", який приурочено до 160-ій річниці від дня народження Марії Заньковецької.

В урочистій церемонії відкриття театрального фестивалю взяли участь начальник відділу театрального мистецтва Міністерства культури України Олена Воронько, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук, заступник міського голови Вадим Дрига та народна артистка України Лариса Кадирова.
Під час фестивалю на Хуторі було організовано різноманітні творчі майданчики - театральний, музичний, живописний, меморіальний та поетичний. На гостей чекало безліч майстер-класів та виставок.
На Театральному полі нагородили театральних аматорів-учасників конкурсу «Театральна весна», а народна артистка України Лариса Кадирова, у музичній формі зі сцени побажала всім «Многая літа».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool