На Кіровоградщині відбувся рейд у Компаніївському та Новоархангельському районах

Грудень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Кожного року рятувальники Кіровоградщини впродовж опалювального сезону проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектору щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки, для того, щоб максимально захистись від наслідків руйнівної сили вогню.

Сьогодні, 10 грудня, така робота була проведена у Компаніївському та Новоархангельському районах.

З початком цього сезону особливий акцент робиться на обережному поводженні громадян з приладами опалення - печами, грубами, камінами, газовими та електронагрівальними приладами. Рятувальники пояснили громадянам, чому необхідно вчасно ремонтували обігрівачі, трусити сажу, перевіряти вентиляцію. А щоб усунути несправності, краще звертатись до фахівців.

На завершення розмови фахівці рятувальної справи надали усім застережні листівки щодо правил користування газовими та електричними приладами і побажали безпеки у домівках.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool