На Кіровоградщині відбувся профілактичний захід «Безпечна школа»

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

Працівники ювенальної превенції та групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу зустрілися з учнями загальноосвітньої школи-інтернату у селищі Пантаївка.

У рамках заходу поліцейські спілкувалися з дітьми про необхідність дотримання правил дорожнього руху, зокрема на шляху до навчального закладу та під час повернення додому.

Також правоохоронці роз’яснили учням, як потрібно поводитися у складних ситуаціях, наприклад, у разі виникнення такого явища як насильство у сім’ї. Дітям надали поради, до яких служб звертатися за допомогою.

Крім того, поліцейські провели з неповнолітніми бесіду на тему: «Стоп булінг!». Обговорили питання недопущення жорстокого поводження серед учнів, закликали виявляти повагу до однолітків та загалом усіх дітей як у навчальному закладі, так і поза його межами.

За матеріалами Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool