На Кіровоградщині відбувся перший етап конкурсу з відбору адвокатів (ФОТО)

Січень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Конкурсна комісія, на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області, 15 січня 2019 року, розглянула подані адвокатами копії документів, оцінюючи адвокатів за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосовання до адвоката дисциплінарних стягнень та враховуючи результат проходження адвокатом дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги». 

«Цього року виявили бажання взяти участь у XI конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги на Кіровоградщині - 11 конкурсантів. Перший етап відбувається без персональної участі адвокатів. До конкурсної комісії входять представники адвокатури, юстиції, центрів з надання БВПД, громадських об’єднань та юридичних вищих навчальних закладів», – повідомила Олена Шишкарьова, голова конкурсної комісії.

22 січня 2019 року відбудуться індивідуальні співбесіди з конкурсною комісією, під час якої адвокати оцінюватимуться за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги.
Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання БВПД на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору, відповідно до порядку та умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11 січня 2012 року № 8.

Кіровоградщина, конкурсу з відбору адвокатів ,

Кіровоградщина, конкурсу з відбору адвокатів ,

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool