На Кіровоградщині відбулося відпрацювання житлового сектора

Березень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 2223 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області постійно проводять роз’яснювальну роботу у житловому секторі населених пунктів всієї області. Мета цієї роботи нагадати населенню правила пожежної безпеки навесні, адже цієї пори пожвавлюються роботи по прибиранню торішнього сухостою та сміття.

Нерідко у суху вітряну погоду випалювання сухої трави та сміття може призвести до того, що полум’я перекидається на сусідні будівлі, дахи, паркани та завдає значних збитків громадянам і довкіллю.

Щоб попередити такі займання 16 березня фахівці пожежно-рятувальної служби здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора у містах Олександрія, Новоукраїнка та смт Новгородка.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали про безпеку під час користування пічним та газовим опаленням. Щоб опалювальний сезон завершився без трагічних несподіванок, не варто залишати на потім наявність тріщин у грубах, печах, димарях, несправності електрообігрівачів, використовувати їх не за призначенням.

Закцентували увагу господарів і на тому, що забороняється спалювати суху траву та сміття поряд із будівлями та спорудами. Оскільки часто трапляються випадки, коли найменший порив вітру та кинуте напризволяще розкладене багаття призводили до пожеж. Окремо наголосили фахівці Служби порятунку на тому, що дітей варто навчати дотримуватись правил пожежної безпеки змалку та на власному прикладі доводити, що дотримання найпростіших правил пожежної безпеки зберігає і життя, і майно.

На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться правила безпечної життєдіяльності.

 житлового сектора,

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool