На Кіровоградщині відбулося відпрацювання у смт Олександрівка та м. Олександрія.

Січень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Зважаючи на низьку температуру за вікном, в Кіровоградській області працівниками Служби порятунку були проведені профілактичні відпрацювання житлового сектора у смт Олександрівка та м. Олександрія. 

30 січня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області під час проведення роз’яснювальної роботи нагадали жителям райцентру головні правила безпечної експлуатації пічного та газового опалення, а також різноманітних електричних приладів.

У ході спілкування з жителями районних центрів було наголошено на забороні залишати малолітніх дітей без нагляду дорослих у приміщеннях, де топиться піч чи груба, працює газова плита або колонка, біля увімкненого електронагрівального обладнання. Йшлось також про небезпечні наслідки сушіння на печах одягу чи інших речей, які можуть легко спалахнути, експлуатації печей і грубок, які мають тріщини, застосування для обігріву осель непристосованих для цього, саморобних або несправних електричних приладів. Рятувальники навели приклади трагічних наслідків безвідповідального ставлення до правил безпеки. На завершення розмови працівники пожежно-рятувальної служби вручили громадянам застерігаючі листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool