На Кіровоградщині відбулося профілактичне відпрацювання житлового сектору

Березень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 456 | Коментарі: 0

10 березня співробітники 34 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектору смт Смоліне Маловисківського району, поспілкувались з місцевими жителями на вулицях селища та нагадали правила безпечної життєдіяльності.

Рятувальники закликали людей бути максимально обережними з відкритим вогнем у побуті, пояснили основні вимоги безпеки при експлуатації пічного опалення, газових приладів та електропобутової техніки та порекомендували систематично ревізувати електромережу у будинку та вентиляцію. Увагу громадян акцентували на тому, що більшість надзвичайних подій трапляється через необачність або ігнорування елементарних правил безпеки.

Крім того, надзвичайники застерегли жителів Смоліного від виходу на кригу та розповіли, як діяти, якщо натрапив на боєприпаси часів минулих воєн.

Також під час профілактичного заходу співробітники Служби порятунку розповсюдили листівки із порадами і рекомендаціями щодо алгоритму дій у різних надзвичайних ситуаціях.

профілактичне відпрацювання житлового сектору

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool