На Кіровоградщині відбулось відпрацювання у Світловодському, Петрівському та Онуфріївському районах

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з жителями Кіровоградської області.

20 грудня фахівці Служби порятунку провели відпрацювання у Світловодському, Петрівському та Онуфріївському районах.

Працівники місцевих підрозділів Управління ДСНС в області наголосили, що у зимовий період зростає ризик виникнення пожеж, особливо під час Новорічних та Різдвяних свят. Тому, бажаючи обігріти домівку, прикрасити оселю електричними гірляндами, запалити бенгальські вогні та петарди, необхідно перш за все, подбати про безпеку. Зокрема, слідкувати за справністю пічного опалення, адже через тріщини у печах та димарях іскри можуть потрапити на домашні речі та перекриття будинку. А це вже неминуче призведе до пожежі. Розпалені печі теж забороняється залишати без нагляду. Крім цього, рятувальники нагадали, що не варто залишати ввімкненими на ніч електричні обігрівачі, тепловентилятори та електрогірлянди, оскільки через це може виникнути коротке замкнення у мережі. Слід уникати контакту легкозаймистих речовин та джерел відкритого вогню, щоб свята не принесли лихо.

Під час спілкування з місцевим населенням рятувальники нагадали і про правила поведінки у надзвичайних ситуаціях та у випадку виявлення підозрілих предметів, порадили провести з дітьми профілактичні бесіди на тему безпечної поведінки під час канікул.
Також для наочності громадяни отримали застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з жителями Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool