На Кіровоградщині відбулися урочисті заходи до 25-ї річниці введення в експлуатацію пожежного депо

Серпень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

5 серпня у смт Устинівка відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці введення в експлуатацію нового пожежного депо Державної пожежно-рятувальної частини №22 Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Відкриття сучасного депо у 1991 році було непересічною подією для Устинівського району, оскільки безпека громадян залежить, в тому числі, і від належного матеріально-технічного забезпечення пожежної охорони.

Вітаючи особовий склад від імені керівництва Управління ДСНС в області, т.в.о. начальника відділу персоналу полковник служби цивільного захисту Руслан Крохмалюк, зазначив, що чверть століття підрозділ залишається гарантом спокою і безпеки жителів району, являючись невід’ємною ланкою пожежно-рятувальної служби області, яка за показниками оперативно-службової діяльності визнана однією з кращих в державі. З нагоди свята від Управління ДСНС районному підрозділу було вручено спецінструмент – бензопилу. Під час урочистостей відбулося показове відпрацювання злагодженості дій підрозділу – черговий караул провів бойове розгортання від автоцистерни з подачею ствола ГПС-600. Усі присутні ще раз пересвідчилися, що рятувальники готові до виконання дій за призначенням. До речі, майже у цю саму мить за номером «101» надійшов тривожний виклик і вогнеборці виїхали гасити реальну пожежу.

Слова подяки за ефективну співпрацю звучали і від заступника голови Устинівської райдержадміністрації Михайла Яворського, який зауважив, що органи місцевого самоврядування не залишаються байдужими до питань пожежно-рятувальної служби району. Грамотами Управління ДСНС та районної державної адміністрації були нагороджені працівники Устинівського районного сектору Управління ДСНС.

Великий внесок у розбудову пожежної охорони району зробили ветерани служби, з найкращими побажаннями до нинішніх рятувальників звернувся колишній начальник 22-ї частини Микола Стець. Під час урочистих заходів благословив особовий склад священник Української православної церкви отець Олександр.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool