На Кіровоградщині відбулися рейди у Малій Висці та Новгородці

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Пожежі продовжують займати лідируючу позицію серед усіх надзвичайних подій, які виникли з початку цього року на території Кіровоградської області.

Так, у новому 2016 році їх зафіксовано вже понад п´ятдесят і стались вони, в основному, на території приватних домоволодінь, у будинках або квартирах жителів Кіровоградщини. Щоб попередити збільшення кількості пожеж, а також випадків травмування і загибелі людей на них, працівники пожежно-рятувальної служби продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки.

12 січня профілактичні рейди відбулися у Малій Висці та Новгородці. Рятувальники нагадали мешканцям райцентрів про основні причини, через які трапляються пожежі в оселях, та закликали поводитись з відкритим вогнем, газовими приладами та електрообігрівачами за правилами, не нехтувати власною безпекою та безпекою своїх близьких. Адже за лічені хвилини через вогонь можна не тільки залишитись без даху над головою, втратити майно, а й зазнати травм або позбутись життя.

Працівники Служби порятунку зауважили, що тривають новорічні свята, а тому уважним потрібно бути також під час використання святкової атрибутики: петард, електричних гирлянд, бенгальських вогнів, свічок тощо. Рятувальники настійно рекомендують громадянам довірити запуск святкових салютів та феєрверків професіоналам-піротехнікам і пильнувати, аби ці небезпечні та дуже травматичні речі не потрапили до рук дітей.

У кожній з відвіданих осель рятувальники залишили господарям застерігаючі листівки з правилами пожежної безпеки у побуті та під час свят.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool