На Кіровоградщині відбулась загально шкільна ранкова гімнастика

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Про користь ранкової зарядки знає кожен: і дорослий,і малий, а щоденний комплекс легких фізичних вправ – це той достатній мінімум, який налаштовуватиме дітей на активний навчальний день та підтримуватиме їх здоров’я.

У цьому переконаний і педагогічний колектив Добровеличківської загальноосвітньої школи №1, а як підтвердження – проведення районним центром ФЗН «Спорт для всіх» загально шкільної ранкової гімнастики в рамках Всеукраїнського фестивалю «Рух заради здоров’я».
На високому емоційному рівні року відбулась і ранкова зарядка
“Рух заради здоров’я” в ЗОШ “Мрія” м.Кіровограда організована обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, в якій взяло участь
150 учнів школи. Зарядку провів “Заслужений працівник фізичної культури”, голова Ради ветеранів війни та спорту, олімпійський арбітр Березан Олександр Петрович.
Мета цього масштабного заходу полягає в презентації ранкової зарядки як основного чинника формування сталої звички регулярних занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool