На Кіровоградщині відбулась нарада штабу щодо проходження опалювального сезону у Світловодську

Листопад 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Наразі ситуація у м. Світловодськ, пов’язана із поривами трубопроводу внутрішньобудинкових і міжбудинкових мереж централізованого теплопостачання та порушенням нормальних умов проживання майже 13 тисяч жителів, є контрольованою.

Під керівництвом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня за участю першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка, голови обласної ради Олександра Чорноіваненка, начальника Управління ДСНС в області Віталія Миронюка відбулась нарада штабу щодо проходження опалювального сезону 2019-2020 років. На місці поривів теплотраси відбувся повний аналіз ситуації.

Станом на 17:00 аварійно-відновлювальні роботи тривають на 13 ділянках, над їх ліквідацією працюють 13 бригад. Залучено аварійно-рятувальну, інженерну та пожежну техніку. Напоготові електростанції та обігрівач повітря, мотопомпи, розгорнуто 7 пунктів обігріву, рухомий пункт управління.

Близько 100 рятувальників та більше двох десятків одиниць техніки працюють задля того, щоб в домівках людей було тепло.

Прес-служба У ДСНС в області

відбулась нарада штабу щодо проходження опалювального сезону у Світловодську

відбулась нарада штабу щодо проходження опалювального сезону у Світловодську
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool