На Кіровоградщині відбулась феєрична «битва» сухими фарбами (ФОТО)

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

Щоб зацікавити молоде покоління українців жити цікаво, відповідально та безпечно, рятувальники Кіровоградщини не минають нагоди долучити дітей різного віку до акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Сценарій цієї акції поєднує елементи розваги, веселощів, рухливих ігор та безліч пізнавальних моментів. Тому і малеча з дитсадочків, і учнівська молодь однаково активно беруть участь у змаганнях та конкурсах.

Творчо підійшли до проведення навчально-розважального заходу для молоді рятувальники Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС в області: крім традиційних конкурсів з програми акції, відбулась феєрична «битва» сухими фарбами! Рятувальники разом із відпочивальниками літнього табору, організованого на базі дитячо-молодіжного Центру ГО «Нове Покоління», розфарбували усе довкола та самих себе веселковими кольорами, а потім допомогли змити фарбу водою з пожежного рукава.

Саме такі нестандартні моменти, на думку рятувальників Знам’янки, допомагають краще зацікавити дітей важливими речами. Діти надовго запам’ятають не лише, як обсипались фарбами, але і як одягати протигаз, як поводитись під час надзвичайних подій, як розпізнати небезпечний предмет тощо.

На Кіровоградщині відбулась феєрична «битва» сухими фарбами (ФОТО)

На Кіровоградщині відбулась феєрична «битва» сухими фарбами (ФОТО)

На Кіровоградщині відбулась феєрична «битва» сухими фарбами (ФОТО)

Тим паче, що рятувальники, крім вражень, залишають дітям на згадку яскраві листівки застережного змісту.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool