На Кіровоградщині відбудеться фестиваль відомих бардів

Травень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1895 | Коментарі: 0

Цього літа на Кіровоградщині відбудеться Перший обласний фестиваль авторської пісні «ЛІСОВА ПІСНЯ», який планується провести 2 липня (субота) в околицях села Онікієво, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Як розповідає один із ініціаторів свята, художник Андрій Кадигроб, на фестиваль запрошені барди зі всієї України, а також із Москви та Ізраїлю. Таким чином, фестиваль набуває статус міжнародного, і надає потужного імпульсу для розвитку як іміджу села Оникієво та Маловисківського району, так і всієї Кіровоградщині. Загалом очікується прибуття на фестиваль не менше 500 чоловік гостей, і це, звичайно, додасть популярності і такому живописному куточку України, як «Лісова  пісня»

Оргкомітет фестивалю вже звернувся до керівництва сільської ради села Оникієво із проханням підтримати захід, зокрема, забезпечити охорону громадського порядку та чергування медичної сестри, привести до ладу територію для паркування транспорту (розчистити галявину, прибрати зайві кущі, встановити  таблички для напрямків та орієнтирів, а також сміттєві баки).

Більше знає Андрій Кадигроб (його телефон 066-557-66-78)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool