На Кіровоградщині видали 99 тисяч біометричних паспортів

Січень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

У 2019 році у підрозділах Управління Держаної міграційної служби у Кіровоградській області оформлено паспорти громадянина України майже 40 тисячам осіб та закордонні паспорти - майже 58 тисячам жителів Кіровоградщини.

Щороку відзначається зростання попиту на оформлення ID-картки. Загалом з 2016 року, коли розпочато оформлення біометричних паспортів у формі картки, їх власниками у Кіровоградській області стало майже 106 тисяч жителів.

А на рік раніше у Міграційній службі стартувало оформлення закордонних паспортів з чіпом, такі документи в області отримало понад 255 тисяч осіб.

Варто зазначити, що наприкінці 2018 року розпочато оформлення документів для іноземців та осіб без громадянства у формі карток з безконтактним електронним носієм. Протягом минулого року біометричними тимчасовими та постійними посвідками було документовано 1294 іноземці.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool