На Кіровоградщині від вибуху біля будинку загинув чоловік

Січень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 620 | Коментарі: 0

21 січня до чергової частини відділення поліції №1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що близько 17-ї години в одному з населених пунктів вказаного району, біля воріт приватного домоволодіння пролунав вибух, внаслідок якого отримав тілесні ушкодження та загинув чоловік.

Із метою встановлення обставин вчиненого злочину створено слідчо-оперативну групу у складі представників апарату Головного управління поліції області.

Під час проведення огляду місця події виявлено та вилучено фрагменти вибухового пристрою, які направлено для проведення експертного дослідження.

Встановлено, що потерпілим є 64-річний чоловік, керівник одного з підприємств.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Поліцейські проводять комплекс заходів, спрямований на розкриття злочину.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool