На Кіровоградщині від отруєння дикорослими грибами померла мешканка Знам’янського району

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 572 | Коментарі: 0

53-річна жителька с. Суботці Знам’янського району назбирала сироїжок, рядовок, боровиків у лісі біля с. Мошни Черкаської області. 

Після споживання проварених та просмажених грибів у жінки з’явилися симптоми отруєння, вона звернулася за медичною допомогою. У важкому стані вона 09.10.2018 року була госпіталізована з діагнозом отруєння грибами до реанімаційного відділення міської лікарні м. Знам’янка. 12 жовтня хвору перевели до Кіровоградської обласної лікарні, де 14 жовтня вона померла.

Також у стані середньої важкості перебуває на лікуванні 66-річна мешканка м. Знам’янка, в якої підтвердився діагноз отруєння грибами. Ще в двох знам’янчанок такий діагноз не підтвердився.

Держпродспоживслужба області наполегливо рекомендує жителям області відмовитися від вживання дикорослих грибів, замінивши їх на вирощені в теплицях печериці та гливи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool